The London Dungeon

The London Dungeon is een attractie in Londen. De attractie ligt midden in Londen, vlakbij de Londen Eye. Voor een bezoek aan de Londen Dungeon ben je ongeveer een uurtje kwijt.

Wat is The Londen Dungeon?

In The London Dungeon wordt het verhaal verteld over de geschiedenis van Londen. Daarbij komt onder andere het verhaal van Jack the Ripper naar voren. Jack the Ripper was vroeger een seriemoordenaar van vrouwelijke prostituees. In 1888 heeft hij veel prostituees om het leven gebracht in Londen, zonder ooit gezien te zijn.

The Londen Dungeon verteld de geschiedenis van Londen als een show. Echte acteurs brengen het verhaal over met speciale effecten.

Tickets kopen

Het is aan te raden om de ticket vooraf online te kopen. Je ontvangt dan 20% korting en hoeft niet meer in de rij te staan bij de attractie! Tickets kunnen hier online worden gekocht.

Openingstijden

In de meeste gevallen is The London Dungeon van 10 tot 5 open. Echter wijken deze tijden per dag af. Daarom is het aan te raden om op de website van The London Dungeon even te kijken wanneer de attractie open is, zodat je zeker weet dat je niet voor een dichte deur staat. Openingstijden zijn hier te vinden.