Skyline van HongKong

De skyline van HongKong is een van de meest indrukwekkende plekken van HongKong. De skyline die zo bekend is van televisie kom je zeker tegen tijdens een bezoek aan Hongkong.

De skyline is gelegen in het midden van HongKong. Vanaf de Victoria Harbour en Avenue of Stars loopt een lange boulevard, waar je lekker kan zitten op een bankje of muurtje. Langs de boulevard is lokale bevolking aan het hardlopen of vissen. Neem even de tijd om hier te ontspannen.

Overdag & ’s avonds

De skyline HongKong is zowel overdag leuk om te zien, als ’s avonds. Overdag kan je alle gebouwen goed bekijken, ’s avonds gaan de lampjes en projectie lasers aan, waardoor de wolkenkrabbers tot leven komen!

Daarnaast is het leuk om de Victoria Peak te bezoeken. Dit is het hoogste plekje van HongKong, waar je met een heel ander gezicht de wolkenkrabbers kan bekijken!

Lasershow

Om 20:00 vindt elke dag een lasershow plaats. De wolkenkrabbers gaan dan met groene laserlampjes naar elkaar schijnen. Omdat het in HongKong al vroeg donker is, is deze show altijd goed te zien. Je kan deze lasershow het beste bekijken vanaf Victoria Harbour. Heb je de lasershow een dag niet gezien? Heb je de lasershow net gemist? Dan kan je het de volgende dag weer proberen!

Bij sommige hotels, gelegen in het Tsim Sha Tsui district, is het mogelijk om de lasershow vanuit het raam van de hotelkamer te bekijken. Hiervoor moet je echter wel een hotelkamer op een hoge verdieping hebben!